BEL DE STUDIO: 0345-573040

VACATURE

Regelmatig verschijnen er vacatures op deze pagina. Blijf deze pagina dus in de gaten houden!


:: NIEUWSLEZER RADIO M/V
Wij zijn op zoek naar interactieve radiomakers voor een "VT uitzending" (tijdbesteding ligt aan de hoeveel uitzendingen je opneemt). Spreek jou dit aan? Ben je minimaal 18 jaar? Ben je enthousiast? Neem dan snel contact met ons op, via radio@rtvbetuwe.nl en wie weet ben jij straks onze nieuwe collega die het vrijwilligers-team komt versterken!

--------------------------------------------------------------------

:: CAMERAMANNEN/VROUWEN
RTV Betuwe is op zoek naar cameramannen/vrouwen met camera-ervaring, die in het bezit zijn van een eigen camera (liefst HD). De camera-mannen en -vrouwen zorgen voor het maken van beelden op locatie in ons uitzendgebied, en maken van deze beelden items om uit te zenden. Dit kunnen nieuwsitems zijn maar ook items van evenementen of andere gebeurtenissen in onze regio. RTV Betuwe draait op vrijwilligers, maar een vergoeding voor het gebruik van de camera is bespreekbaar. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar het volgende adres: info@rtvbetuwe.nl

--------------------------------------------------------------------

:: REDACTIEMEDEWERKERS
RTV Betuwe zoekt vrijwilligers voor de redactie. De redactiemedewerkers zorgen voor tekstberichten die op de kabelkrant kunnen worden geplaatst, maar ook voor interessante onderwerpen waar de tv en radio medewerkers aandacht aan kunnen besteden. We zijn op zoek naar medewerk(st)ers voor uitbreiding van onze redactie op vrijwillige basis.

Tot je taken zouden kunnen behoren: het samenstellen van nieuws/agenda berichten voor kabelkrant, radio en televisie, maar ook het inspreken van berichten en het bijwerken van de kabelkrant. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar het volgende adres: info@rtvbetuwe.nlKlik HIER om contact met ons op te nemen.


ZIE OOK

Gezond En Wel
In Gezond & Wel iedere week interviews met mensen uit de gezondheidzorg, lifestyle-items, kook- en woontips en meer..!
Betuwe Routes
Iedere werkdag praat Karel van Koppen je bij over de activiteiten rondom de Betuwe...
Kunst en Cultuur
Kunst & Cultuur geeft informatie over culturele zaken met een vleugje kunst...
Bel de studio:
0345-573040
Copyright © 2016, RTV BETUWE | Artwork & Design: Vanveenartdesign.nl