BHV Eindhoven

Als je op zoekt bent naar een cursus voor bedrijfshulpverlening, oftewel BHV, dan ben je aan het juiste adres bij de BHV Eindhoven locatie van G4S Veiligheids-trainingen. Als je een cursus voor een BHV certificaat wil volgen, dan heeft G4S een locatie net buiten Eindhoven om dit te leren. Deze locatie ligt in Ekkers rijt, dat in Son en Breugel ligt. Het is makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven. Ook is de locatie via meerdere snelwegen bereikbaar, en dus ook voor mensen buiten Eindhoven makkelijk te bereiken. Op deze BHV Eindhoven locaties biedt G4S Veiligheids-trainingen zeven lokalen aan waar je les volgt en een oefenkantoor. Het is ook een ideale locatie voor het oefenen van het blussen van branden en leren hoe je daar mensen van wegleidt.

De cursussen van de BHV Eindhoven locatie

De Eindhoven locatie biedt verschillende cursussen aan op het vlak van bedrijfshulpverlening. Je kunt er bijvoorbeeld een basis cursus volgen, maar ook een cursus om je kennis van BHV op te frissen. Daarnaast kun je zelfs een cursus volgen tot ploegleider of hoofd BHV.

Als je graag ploegleider BHV wil worden is het belangrijk dat je hier goed over nadenkt. Jij gaat namelijk alle bhv’ers in je bedrijf leiden. Het is dus ook voornamelijk handig om te hebben in een bedrijf met meerdere bhv’ers. Als je in je bedrijf meerdere bhv’ers hebt werken, is het fijn om iemand te hebben die hier de leiding over neemt en daar is de cursus dan ook voor. Hier leer je dan over. Je kunt bij G4S ook leren over hoofd BHV worden. Dit houdt iets anders in dan ploegleider. Je kunt kiezen tussen hoofd strategisch of hoofd operationeel. Als hoofd operationeel ga je over wetgeving, nazorg en evaluatie en als hoofd strategisch ga je over oefenplannen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *