Hier haal je het praktijkdiploma boekhouden

Wil je beter inzicht krijgen in de administratieve processen binnen een bedrijf? Dan is het zeker aan te raden om te kiezen voor de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB). Deze opleiding leert je alles over het zelfstandig voeren van de boekhouding voor een kleine of middelgrote onderneming. Ook als je graag in een grote organisatie aan de slag wilt in de boekhouding is dit mogelijk. De opleiding is veelgevraagd en dit komt onder andere omdat er veel vraag is naar boekhoudkundige medewerkers. Bij Fabius kun je het Praktijkdiploma Boekhouden snel halen.

Praktijkdiploma boekhouden: dit is de opleiding

De opleiding zelf bestaat uit 28 lessen van 3 uur: de onderwerpen die in deze opleiding aan bod komen zijn kostencalculatie, financiering en bedrijfsadministratie. Bij kostencalculatie wordt aandacht besteed aan calculatie met betrekking tot de kostprijs, de verkoopprijs, afschrijving en interest. De financiering komen onderwerpen aan bod zoals vreemd vermogen, solvabiliteit, rentabiliteit en rechtsvormen. Bedrijfsadministratie gaat over de financiƫle administratie, dagboeken en subadministraties en voorzieningen.

Voordat je aan de deze opleiding praktijkdiploma boekhouden begint, wordt van je verwacht dat je het niveau beschikt van Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC). Op deze manier kun je de opleiding met veel gemak volgen en ontvang je het diploma. Als boekhoudkundige medewerker ben je in staat om de boekhouding te voeren van een kleine of middelgrote onderneming. Of je nu opnieuw de arbeidsmarkt op wilt of dat je jouw kennis wilt verbreden: er zijn volop redenen waarop je deze opleiding kunt gaan volgen, zodat je direct aan de slag kunt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *