Klik hier voor meer informatie over Clarity Cleaning

klik hier

Ik heb een sinds een aantal jaar een eigen bedrijf. Tijdens een bezoek aan Facebook kwam ik een post tegen met daarin een afbeelding en informatie over een glazenwassersbedrijf bij mij in de buurt. Dit bedrijf gebruikt milieuvriendelijke producten voor het schoonmaken van de ramen. Ik ben zelf een voorstander van milieuvriendelijkheid en ik besloot daarom door de klik hier link om een bezoek te brengen aan de website.

Overzichtelijke website

klik hier

Door de klik hier link werd ik doorverwezen naar de website van Clarity Cleaning. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze de klanten te bieden hebben. De medewerkers van het bedrijf beschikken ook allemaal over een VCA certificaat omdat zij de veiligheid ook erg belangrijk vinden. Na het lezen van de informatie besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen om door hen de glazen van mijn kantoor pand schoon te laten aken. Dit hebben zij nu een aantal keer gedaan en ik ben elke keer erg tevreden over het resultaat. Ik raad het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een glazenwassersbedrijf die milieuvriendelijke producten gebruikt voor het schoonmaken van de ramen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *